Share

Interpretariat

 

Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii dumneavoastră străini.

Calitatea şi profesionalismul interpreţilor cu care colaborăm se reflectă în abilitatea de a reproduce în altă limbă, pe loc, dialogurile purtate pe subiecte din domenii pentru care aceştia au o bună pregătire profesională.  Serviciile de interpretariat pe care vi le propunem sunt adaptate la nivelul de calitate pe care îl solicitaţi, precum şi la specificul evenimentului pentru care solicitaţi aceste servicii.

Biroul nostru vă oferă servicii de interpretariat pentru întălniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, interviuri pentru angajare, precum şi multe alte evenimente sociale.

În funcţie de cerinţele şi disponibilitatea dumneavoastră, interpreţii noştri oferă servicii de interpretare simultană şi consecutivă. Interpretarea simultană este folosită atunci când persoana care necesită interpretare nu participă în mod direct la procesul de comunicare, interpretul începând să redea discursul în limba ţintă fără să aştepte ca vorbitorul şi termine discursul în limba sursă.

Prin interpretare consecutivă se înţelege actul de redare în secţiuni sau consecutiv a unui discurs, în timpul unor pauze scurte făcute de către vorbitor.

AHR Translations vă poate asigura următoarele servicii de interpretare:

•  Interpretare simultană pentru evenimentele dumneavoastră, la căşti, când auditoriul este format dintr-un grup numeros de persoane care, de regulă, vorbesc limbi diferite. Acest tip de interpretare necesită existenţa unei aparaturi tehnice compusă din microfoane, căşti şi cabine pentru interpreţi;
•  Interpretare consecutivă pentru conferinţe sau întâlniri de afaceri;
•  Interpretare la ureche – whispering / chouchotage. În această situaţie, ascultătorul este o singură persoană şi nu este nevoie de dotări tehnice;
•  Însoţire în delegaţii;
•  Interpretare la notariat, în instanţă sau în faţa altor autorităţi;
•  Interpretare pentru persoanele cu dezabilităţi surdo-mute.

Dacă ne trimiteţi detalii despre evenimentul dumneavoastră (natura evenimentului, data, locaţia, perechile de limbi, numărul de interpreţi, subiectul, domeniul), vă vom oferi în cel mai scurt timp o ofertă detaliată.

Oricând doriţi ca negocierile cu partenerii dumneavoastră de afaceri să se deruleze cursiv şi cu succes, apelaţi cu încredere la serviciile de interpretariat oferite de biroul nostru.

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...