Share

Servicii traduceriDeoarece succesul afacerilor dumneavoastră reprezintă pentru noi un factor de interes dar şi etichetă aplicată biroului nostru, venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii oferite de o echipă de traducători şi manageri de proiect care s-a format din încredere şi s-a consolidat în timp datorită seriozităţii serviciilor oferite, dar şi datorită feedback-ului pozitiv primit din partea clienţilor pentru traducerile efectuate.

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele pentru a oferi muzicalitate traducerii şi specificitatea limbii ţintă.

Echipa de traducători AHR TRANSLATIONS efectuează traduceri în şi din toate limbile europene, precum şi multe alte limbi ale lumii. Contactaţi-ne pentru efectuarea de traduceri şi retroversiune în şi din următoarele limbi:

Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă, Rusă, Greacă, Bulgară, Daneză, Finlandeză, Irlandeză, Norvegiană, Portugheză, Suedeză, Olandeză, Maghiară, Cehă, Poloneză, Sârbă, Slovacă, Turcă, Ucraineană, Letonă, Macedoneană, Bosniacă, Estonă, Azeră, Latină, Arabă, Chineză, Ebraică, Japoneză, Persană, Latină.

Domeniile pe care lucrează traducătorii noştri sunt: Traduceri tehnice, Traduceri juridice, Traduceri economice, Traduceri marketing, Traduceri medicale, Traduceri farmaceutice, Traduceri telecomunicaţii, Traduceri electronice, Traduceri IT, Traduceri literare, Traduceri industria chimică, Traduceri ştiinţe matematice, Traduceri sociologie, Traduceri psihologie, Traduceri politologie, Traduceri agricole, Traduceri artă, Traduceri istorie, Traduceri geografie, traduceri imobiliare, traduceri domeniul militar, etc.

Şi pentru că oamenii sunt diferiţi, este normal ca şi gusturile şi opiniile lor să difere. De aceea, oferim şi servicii de colaţionare a traducerilor, care sunt servicii de corectură şi revizuire a unor traduceri efectuate de alţi traducători.

Considerăm că acest serviciu este ca o punte de legătură între două tipuri de viziuni şi, totodată, o garanţie că traducerea este fără cusur în momentul înmânării clientului.

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...