Share

Despre AHR Translations

 

Biroul de traduceri AHR TRANSLATIONS a fost înfiinţat din dorinţa de a reprezenta un sprijin în interacţiunea oamenilor cu populaţiile din afara graniţelor ţării într-o manieră profesionistă şi fiabilă. Din experienţa de aproape un deceniu, fondatorii AHR TRANSLATIONS au învăţat care sunt cerinţele, exigenţele şi aşteptările clienţilor în materie de calitate şi seriozitate, dar şi care sunt provocările din domeniu, căutând să se perfecţioneze în permanenţă şi să ducă la bună îndeplinire misiunea fundamentală de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor, acordând atenţia cuvenită serviciilor prestate.

AHR TRANSLATIONS vine în sprijinul dumneavoastră şi al afacerii dumneavoastră cu un pachet de servicii şi avantaje precum: traduceri, interpretariat, colaţionare, revizii specializate traduceri, editare şi prelucrare traduceri (DTP Profesional), legalizare notarială, servicii de curierat şi cursuri de limbi străine.

Ţinând seama de faptul că piaţa cererii de servicii este într-o continuă creştere, exigenţa privind serviciile prestate de echipa noastră de traducători este foarte mare. Tocmai de aceea, lucrăm numai cu traducători autorizaţi de către Ministerul Justiţiei, care au experienţă în domeniul traducerilor şi care îşi iubesc meseria.
Şi cum să nu îşi iubească meseria când traducătorul este un mediator între culturi, un factor de modernizare, de dialog între civilizaţii?

Ne mândrim cu un portofoliu din care fac parte societăţi naţionale şi internaţionale de renume, la care se adaugă în permanenţă nume importante din mediul de afaceri, ceea ce ne recomandă pe piaţă ca fiind unul dintre furnizorii de top în domeniul traducerilor autorizate, confirmând încă o dată valoarea muncii noastre.

Stăm la dispoziţia partenerilor noştri de afaceri cu o echipă formată din peste 200 de traducători cu experienţă, peste 30 de revizori specializaţi în diverse domenii şi de asemenea manageri de proiect care administrează în permanenţă întregul proces de traduceri al proiectelor dumneavoastră.

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...