Share

DTP Profesional


dtp profesional traduceri legalizate


Serviciul de Desktop Publishing, prescurtat DTP, reprezintă procesul de editare și punere în pagină a materialelor destinate publicării de cărți, reviste, ziare, broșuri, afișe și alte elemente promoționale, utilizând computerul.
Procesul nostru de traducere include și acest serviciu de așezare a textului în pagină într-un format cât mai asemănător cu originalul.

Documentele tehnice, cu formatare complexă, cu imagini cu texte explicative sau cu tabele și grafice specifice pot fi procesate de către echipa cu care colaborăm, astfel încât traducerea finală să arate identic cu materialul original transmis de către client.
De asemenea, se păstrează și formatul în care a fost oferit documentul original spre traducere.

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...